Werken bij Stevik

Werken bij Stevik

Maak kennis met STEVIK Personeelsbemiddeling. Wij zijn een familiebedrijf dat sterk groeiende is. We zijn altijd op zoek naar geschikte mensen. Lange termijnvisie, familiaire werksfeer en "out of the box thinking" zijn allemaal termen die bij ons hoog in het vaandel staan. Onze werknemer krijgen veel vrijheid om zelf te bepalen op welke manier zij willen werken, zolang maar wordt bijgedragen aan het geheel. Kandidaten van meerwaarde zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:
 • Ben jij net afgestudeerd, of wil je een switch maken naar de HR-wereld? Dan hebben we periodiek posities voor jou. Samen met een ervaren medewerker kan je zo in een opleidingstraject de wereld van de personeelsbemiddeling verkennen. Met cursussen en opleidingen kunnen we een langetermijnrelatie aangaan. Wij hebben de volgende posities beschikbaar voor starters:


  Sales intercedent

  Administratief medewerker

  Ben je geïnteresseerd of heb je meer vragen? Neem gerust contact met ons op of stuur een open sollicitatie via het volgende formulier.

  Professionals: Werknemers met relevante werkervaring die voor ons van meerwaarde kunnen zijn, wordt gevraagd een open sollicitatie sturen. Wij zijn altijd op zoek naar ervaren medewerkers, die STEVIK Personeelsbemiddeling een trede hoger kunnen brengen. Wij hebben de volgende posities beschikbaar als professional:

  Consultant

  Accountspecialist

  Wil jij graag onder de missie en visie van STEVIK Personeelsbemiddeling werken en een steentje bijdragen aan het geheel? Denk jij dat vrijheid in je werkzaamheden, "out of the box thinking" en werken in een informele setting jouw voorkeur heeft? Neem gerust contact met ons op of stuur een open sollicitatie via het volgende formulier.

 • Heb jij voldoende ervaring in de branche op het managementgebied? Of wil je graag de overstap gaan maken van een professional naar een accountmanager, salesmanager of vestigingsmanager? Neem gerust contact met ons op of stuur een open sollicitatie via onderstaand formulier.
 • We bieden verschillende stageplekken aan voor studenten. Studenten van de volgende opleidingen kunnen bij ons een stage voor een korte periode doen, maar ook afstudeerstages zijn mogelijk:


  People and Business

  Technische Bedrijfskunde

  Juridische Opleiding

  Facility Management

  Marketing

  ICT

  Bij interesse kun je gerust contact met ons opnemen of stuur een open sollicitatie.

Bij interesse kun je gerust contact met ons opnemen of stuur een open sollicitatie.