Instapper

INSTAPPER

Bent u op zoek naar goed personeel? En wilt u kunnen kiezen uit vele geschikte kandidaten? Neem dan nu een instappakket bij ons, en geniet van de vele voordelen.

 • Mocht u een geschikte kandidaat vinden, dan betaalt u op basis van ervaring en kennis.
 • Vergroot de bekendheid van uw organisatie door de multi-posting van uw vacatures op meer dan 40 vacaturesites.
 • Maak gebruik van ons grote landelijke en regionale netwerk

 • 71,230Sollicitanten
 • 32.302Vacatures
 • 353.924Vacature Weergaven
 • 7.387Plaatsingen

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Plaats een jaar lang al uw vacatures op onze sites. Onbeperkt. Wij plaatsen uw vacatures door op meer dan 40 regionale en nationale vacatures sites. Hiermee wordt uw vacature op grote schaal door uw doelgroep gezien en gevonden. Zodra uw jaarabonnement is afgesloten, gaan wij direct aan de slag met uw vacatures. U kunt natuurlijk ook zelf - met een eigen inlog - zoveel vacatures plaatsen als u zelf wilt. Gewoon onder uw eigen naam, als dat uw voorkeur heeft. 


  Wij zijn actief in de branches ICT, Industrial, Managed Services, Human Recources, Transport & Logistics, Education, Office, Engineering & Technical, Sales & Marketing, Construction, Medical & Science, Offshore Oil Gas, Contact Centers & Cleaning.

 • No cure, less pay. U betaalt bij een jaarabonnement een vast tarief van € 995,-. Hiervoor mag u onbeperkt uw eigen vacatures plaatsen op meer dan 40 websites van Stevik. Vinden we de juiste kandidaat voor u en neemt u hem of haar aan, dan rekenen wij een vast bedrag op basis van de werkervaring van de kandidaat. Voor een Junior met 0 tot 2 jaar ervaring betaalt u € 1950,-. Voor een Medior met tussen de 2 en 5 jaar werkervaring rekenen wij € 2500,- en voor een Senior met meer dan 5 jaar werkervaring, rekenen wij € 3000,- per aangenomen kandidaat.
 • Plaats met uw eigen profiel vacatures op onze sites. Hiervoor kunt u uw eigen logo gebruiken, en uiteraard ook uw eigen contact details. Zo maakt u vrijblijvend gebruik van ons grote regionale en nationale netwerk. 

 • Na het plaatsen van uw vacature maakt onze database automatisch een run voor u. Er wordt uit meer dan 100.000 geregistreerde kandidaten een mogelijke match gedraaid. Deze matches worden vervolgens aan u aangeboden. Al binnen 48 uur nadat u uw vacature heeft geplaatst! De sollicitaties en CV's als reactie op uw vacature sturen wij direct naar u door.
 • Geen vervelende verassingen. U betaalt vooraf voor uw jaarabonnement. Bij het aannemen van een sollicitant betaalt u pas na tekenen van het arbeidscontract de fee, gebaseerd op de werkervaring van de kandidaat. Eerlijk, transparant en zeer voordelig.

Hoe verder

1. Meld u aan via onze website.


2. Sluit het jaarabonnement af. 


3. U of wij zetten de vacatures online. U kiest!


4. Onze database maakt een match en stelt kandidaten voor.


5. Ontvang reacties online van sollicitanten.


6. Beoordeel de CV’s: wijs af of nodig uit.


7. Positieve match gevonden? Gefeliciteerd met uw nieuwe medewerker!