Certificering

Certificering

STEVIK Personeelsbemiddeling heeft betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. We vinden het daarom erg belangrijk dat u als werkgever er te allen tijde op kunt vertrouwen dat alle risico's betreffende de afdracht van belastingen en sociale premies op de juiste wijze zijn afgedekt. U kunt bijvoorbeeld maandelijks een verklaring van ons betaalgedrag bij de Belastingdienst opvragen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om een deel van het factuurbedrag op onze G-Rekening te storten. Daarnaast is ons backoffice aangesloten bij de NBBU en beschikken wij daarbij over de volgende certificeringen: 

  • NEN 4400-1 is een hoogwaardig en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen. Dit keurmerk wordt afgegeven door de Stichting Normering Arbeid (SNA) en biedt werkgevers die arbeidskrachten inhuren of aannemen, bescherming tegen fraude en illegaliteit. De SNA controleert onder andere of de personeelsadministratie in orde is en dat de loonheffingen en omzetbelasting tijdig en correct worden afgedragen. Meer weten over de SNA? Klik dan hier.
  • De VRO bevordert eerlijke concurrentie onder opdrachtgevers, uitzendorganisaties en (onder)aannemers. Ook zijn zij actief op het gebied van fraude en illegaliteit in arbeidssituaties. Ondernemingen worden jaarlijks tweemaal gecontroleerd op de eisen in deze norm. Meer weten over de VRO? Klik dan hier.
  • De NBBU ziet erop toe dat zijn leden betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn die de wet- en regelgeving, hoe complex ook, op de juiste wijze in acht nemen. Wij houden regelmatig controles om er voor te zorgen dat de CAO voor uitzendkrachten en vaste medewerkers in de uitzendbranche op correcte wijze wordt gehanteerd. Meer weten over de NBBU?  Klik dan hier.